zondag, juni 01, 2008

Dames Lage Zwaluwe kampioen N.B.F.

Thea en Laurien Leest in kampioensteam.

Het regio-team van Westbrabant bestond dit jaar uit Els Ligthart van Le Carambole, Reijanka van Dijk van 't Veerhuis en Thea en Laurien Leest van de Poedels.

Op 24 mei vertrokken deze zwaluwse dames naar Kaatsheuvel om te strijden om Het librekampioenschap damesteams. Dit kampioenschap zou over twee dagen worden verspeeld, Het was jammer dat de regio Waalwijk dit jaar geen damesteam op de been kon brengen. Hierdoor kon het kampioenschap op een dag worden afgespeeld.

De teams van Roosendaal, Kaatsheuvel en West-Brabant maakten er een spannende en gezellige dag van. Het team van onze regio, dat dus bestond uit leden van de drie zwaluwse verenigingen, werd begeleid door Ad Dudok, die zich bij dit toernooi ook als arbiter verdienstelijk maakte.

De spanning blijkt wel uit het feit dat de zwaluwse dames het kampioenschap wonnen op percentage, want aan match punten stonden ze gelijk met de nummer 2. Dus net als vorig jaar Zwaluwse dames kampioen van de N.B.F. dames teams.

Dit was voor dit seizoen het laatste biljarthoofdstuk. Nu iedereen een fijne vakantie en dan met volle kracht naar het nieuwe seizoen.

Geen opmerkingen: